Academica Clinceni, la a treia victorie consecutivă! Markovic, erou la Giurgiu

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020, ora 20:24,
gol markovic

Academica Clinceni s-a impus cu 2-0 în deplasare la Giurgiu şi a lăsat Astra pe ultimul loc în clasament. Echipa lui Ilie Poenaru a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1.

Academica a urcat până pe locul al patrulea în clasament după succesul de la Giurgiu. Victoria oaspeţilor s-a conturat pe final. Jovan Markovici a intrat pe teren în minutul 79, dar s-a dovedit decisiv pentru deznodământul partidei.

Tânărul împrumutat de la Universtitatea Craiova a deschis scorul după o acţiune personală de toată frumuseţea, apoi i-a pus pe tavă golul al doilea lui Petrişor Petrescu. Academica Clinceni a înscris în minutele 87 şi 93.

„Din păcate, mă aşteptam la mult mai mult, să avem posesie, să pasăm. Prima repriză nu a fost aşa cum mi-am dorit, dar la pauză au înţeles anumite lucruri. Am reuşit şi prin introducerea unor jucători să punem probleme. Merită felicitaţi pentru atitudine, pentru cele trei puncte foarte importante pentru noi. Am un grup bun, sunt bucuros pentru că au o atitudine bună şi este un grup unit” – a declarat Ilie Poenaru după victoria de la Giurgiu.

Edi Iordănescu, în tribună

Edi Iordănescu a fost surprins de camerele TV în tribuna oficială a stadionului de la Giurgiu. Antrenorul ar urma să înceapă munca la începutul săptămânii viitoare.

„De luni, sperăm ca Edi Iordănescu să fie alături de echipă 100%, să fie efectiv cu echipa. Noi sperăm, avem răbdare, sunt probleme importante pe care el trebuie să le rezolve, a transmis Bogdan Mara înaintea partidei.

Iordănescu ar avea la dispoziţie pauza internaţională pentru a-şi pregăti echipa şi ar urma să debuteze pe 14 noiembrie, în restanţa cu Dinamo.

markovicvictorieedi iordanescuilie poenaruAstraclinceniliga 1
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină