Acesta este profilul lui Juan Camara! Noul dinamovist „seamănă cu Salomao”!

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 08 septembrie 2020, ora 19:15,
Camara-la-Dinamo

Dinamo a anunţat astăzi împrumutul spaniolului Juan Camara, jucător care a evoluat în carieră şi la Barcelona. Sergiu Hanca a vorbit despre mijocaşul pe care l-a avut adversar în campionatul polonez.

Spaniolul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat de la Jagiellonia Bialystok până la finalul actualului sezon. Fostul dinamovist Sergiu Hanca l-a întâlnit ca adversar şi a vorbit despre calităţile spaniolului. Hanca l-a comparat cu un alt jucător apreciat în Ştefan cel Mare, portughezul Diogo Salomao.

”Da, îl cunosc pe Juan Camara, din campionatul Poloniei. E un jucător asemănător cu Salomao, e acel gen. Are explozie, e tehnic, același profil de jucător cu portughezul. Dezechilibrează apărările adverse, e foarte bun în dueluri unu la unu”, a spus Hanca, la Digi Sport Special.

Hanca este convins şi de succesul noului proiect din Ştefan cel Mare. Internaţionalul român crede că prezenţa lui Cosmin Contra este o garanţie pentru seriozitatea investitorilor spanioli.

”Cred că după această pauză, Janusz Gol și ceilalți jucători transferați vor arăta mai bine. E nevoie de timp pentru ca Dinamo să creeze o echipă omogenă și să aibă relații bune de joc.

Mai am foști colegi și cunoștințe la Dinamo. Vorbesc cu ei. Cred în acest proiect, Cosmin Contra nu s-ar fi întors dacă nu era ceva serios la mijloc. Lui îi plac proiectele lungi, care duc la performanță” – a explicat Hanca.

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona (foto), Girona și Reus (toate din Spania), Miedz Legnica și Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia).

 

dinamotransfersergiu hancacosmin contrapoloniabarcelonaJuan Camara