Se pregătește debarcarea unui antrenor important din play-off? Adi Mutu, favorit pentru înlocuire

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 00:47,
adi mutu

CFR Cluj este în lupta pentru al patrulea titlu consecutiv de campioană, dar eșecul suferit cu Sepsi nu a fost bine primit de șefii clujenilor.

Parcursul formației din Gruia sub comanda lui Edi Iordănescu nu i-a convins în totalitate pe conducătorii campionilor, care se gândesc serios la varianta încheierii colaborării cu fiul ”Generalului”.

Sursa foto- Profimedia Images Edi Iordănescu

Favorit pentru a-i lua locul pe banca tehnică ar fi un nume surpriză. Neluțu Varga, conducătorul echipei clujene l-ar fi contactat pe Adi Mutu, conform celor de la Fanatik. După un Euro 2021 în care a încheiat neînvins cu naționala de tineret a României o grupă cu Olanda, Germania și Ungaria, Adi Mutu a fost dorit și de Astra Giurgiu, iar presa din Israel a scris că și Beitar Ierusalim s-a interesat de situația tânărului antrenor.

„Varga le-a transmis apropiaților că sunt șanse ca Mutu să fie noul antrenor al echipei din iulie”, au informat cei de la Fanatik.

CFR Cluj o va întâlni pe Universitatea Craiova în capul de afiș al etapei cu numărul opt in play-off-ul Ligii 1, sâmbătă, pe 15 mai, de la ora 21:30.

CITEȘTE ȘI –>> Edi Iordănescu, despre lupta la campionat: ”Dacă nu putem merge, ne târâm, înotăm dacă e nevoie”

realitateacfr clujadi mutuedi iordanescuschimbare antrenor
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită