Adrian Mihalcea, un car de nervi după eșecul cu Chiajna: „Cei care nu se ridică la nivelul nostru, trebuie să plece!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 15:02,
Adrian Mihalcea
Adrian Mihalcea

Gloria Buzău a pierdut meciul cu Concordia Chiajna (0-1) din cadrul etapei a 15-a din Liga 2. Adrian Mihalcea, tehnicianul buzoienilor, a avut o reacție vehementă la finalul partidei.

Mai exact, Mihalcea cere modificări de lot în perioada de transferuri din iarnă. Iată reacția antrenorului.

„Cei care nu se ridică la nivelul nostru, trebuie să plece!”

Astăzi am făcut un joc surprinzător de slab. Surprinzător de slab și nu înțeleg de ce. Trebuia să avem inițiativa, veneam după o serie de rezultate bune, intrasem în zona play-off-ului, dar se demonstrează că dacă nu ești concentrat și conectat la partidă, poți avea surprize.

E o seară tristă, sunt aceiași băieți care au dus greul în ultima perioadă, câțiva dintre ei. Nu avem un lot numeros, de aceea nici nu am făcut prea multe schimbări. Au fost și băieți care au primit șanse și nu au profitat de ele. Practic, pentru a putea îndeplini obiectivul, pot spune că trebuie să schimbăm o parte dintre jucători.

Nu reușesc să joace la nivelul unei echipe de play-off și drept consecință ar trebui, dacă și conducerea e de acord, să aducem alți jucători, cu calitate. Cei care nu se ridică la nivelul nostru, trebuie să plece.

Nu trebuie să ne ferim, e în urma rezultatelor și prestațiilor lor. Toți au avut șansă, toți… cred că nu există unul care să nu fi avut o șansă. Dacă nu reușești să faci față unor astfel de meciuri, dacă nu reușești să ai o realizare, ce rost mai mare să te chinui și să mai joci la o echipă care vrea promovarea?

Sunt și alte echipe, poate alt mediu”, a spus Adrian Mihalcea, după eșecul cu Chiajna.

Gloria Buzău se află pe locul 5, cu 25 de puncte.

gloria buzauadrian mihalcealiga 2