Adrian Mutu, sub lupa lui Ilie Dumitrescu după debutul la CFR: ”Mi-a plăcut foarte mult mijlocul terenului”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 29 ianuarie 2024, ora 23:06,
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Echipa CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

După meci, Ilie Dumitrescu a tras mai multe concluzii.

Fostul mare internațional a analizat debutul lui Adrian Mutu pe banca ardelenilor.

”Și-a pus amprenta în jocul echipei, e clar, și datorită faptului că a schimbat sistemul. Îi introduce pe Deac și Otele în părțile laterale, Deac sclipitor, chiar dacă nu are un ritm de joc extraordinar, are ultima pasă, vede jocul foarte bine și i-a pus în valoare pe ceilalți jucători.

Otele, viteză foarte bună. Lucrurile au fost destul de simple în partea a doua a jocului. Nu știu ce a vrut să facă Carnat la acea fază. Bîrligea, insistent, are un merit la golul lui Otele. Apoi își intră în rol Deac, apropo de ce înseamnă el pentru CFR.

Mi-a plăcut foarte mult mijlocul terenului. Deac intră și joacă foarte bine între linii. Lucrurile s-au schimbat. E o echipă care nu are viteză, atacă foarte bine pozițional. El Kaddouri e o soluție pentru Tachtsidis.

Un debut perfect pentru Mutu, are mult de lucru, nu poate schimba foarte mult peste noapte. Deac e omul meciului în această seară”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

cfrilie dumitrescuadrian mutu