Adversar accesibil pentru CFR Cluj în Europa League! Deplasarea, singurul inconvenient pentru campioana României

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 01 septembrie 2020, ora 14:54,
dan-petrescu-cfr-cluj

CFR Cluj este favorită clară să avanseze în play-off-ul pentru grupele Europa League. În turul trei preliminar, campioana României va juca împotriva învingătoarei din partida Djurgardens IF (Suedia) – Europa FC (Gibraltar). Singura potențială problemă este deplasarea, eventual condițiile meteo din Suedia sau Gibraltar.

Cel mai probabil, Djurgardens va fi adversara CFR-ului. Echipa suedeză e în mijlocul campionatului, ocupând locul 4 după 18 meciuri.

Confruntarea din turul 3 preliminar al Europa League este programată la 24 septembrie, în manșă unică, în Suedia sau Gibraltar.

Djurgardens, club fondat în 1899, are 12 titluri de campioană a Suediei. În sezonul 2019-2020, a câștigat titlul la mare luptă, cu un singur punct avans față de Malmo și Hammarby.

Publicată de Djurgårdens IF pe Joi, 27 august 2020

Djurgardens are doi antrenori principali: Kim Bergstrand și Thomas Lagerlof. Echipa joacă pe un stadion superb, de 30.000 de locuri, în capitala Suediei, Stockholm. Terenul este un mixt de iarbă naturală și artificială.

Cei mai valoroși jucători sunt mijlocașul central Fredrik Ulvestad (1,2 milioane de euro) și fundașul central Jacob Une Larsson (1 milion de euro).

Publicată de Djurgårdens IF pe Joi, 27 august 2020

Potrivit Transfermarkt, tot lotul celor de la Djurgardens valorează 12 milioane de euro, spre deosebire de 23 de milioane de euro la CFR Cluj.

suediagibraltaruefaeuropa fcpreliminariiEuropa Leaguedjurgardenscfr cluj
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician