Ambiția noului venit în tabăra vicecampioanei României: „Este un vis care m-ar ajuta să cresc”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 12:34,
cordea
cordea

Andrei Cordea a făcut pasul cel mare la sfârșitul sezonului 2020-2021. A ajuns la doar 21 de ani la FCSB după o un an la Hermannstadt și unul la Academica Clinceni.  

Mijlocașul abia așteaptă să debuteze în tricoul echipei antrenate de Dinu Todoran.

„Eu îmi fac treaba pe teren, sunt convins că dacă voi fi serios și voi juca bine, nu va conta nimic altceva. Concurență este la fiecare echipă, și la Clinceni era. Sunt pregătit de orice, sper să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Fiecare jucător cred că s-a gândit să ajungă la FCSB, sunt fericit. Când eram mic nu aveam o favorită anume, deși mă uitam la fotbal. 

Sper să fie un an bun, mi-am dorit să vin aici, mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga campionatul. Sunt un jucător de echipă, care se înhamă la luptă. Îmi doresc să joc, să câștig campionatul, este un vis care m-ar ajuta foarte mult să cresc”, a mărturisit Cordea după ce s-a prezentat alături de noii săi coechipieri la vizita medicală. 

Fotbalistul cumpărat de Gigi Becali cu doar 20.000 de euro a marcat un gol împotriva actualei sale echipe în urmă cu o lună pe când se afla la Clinceni.

„Îmi doream foarte mult să prind cu Clinceniul locul 5 și mă bucur că am lăsat familia de acolo pe locul 5, unde merita. Nu am avut alte oferte concrete din Liga 1. Sora mea și părinții mei mi-au transmis că au fost emoționați, au plâns de fericire. Am primit foarte multe mesaje. Am prins ultimul meci cu Craiova cu suporteri, a fost o atmosferă plăcută, cred că îți dă un plus de adrenalină și forță”, a mai transmis noul jucător al celor de la FCSB.  

CITEȘTE ȘI –>> START PREGĂTIRE PENTRU FCSB! CARE AU FOST ABSENȚELE ROȘ-ALBAȘTRILOR LA VIZITA MEDICALĂ

ambitiifcsbrealitateacordeaclinceni