Andrei Cordea, după ce FCSB s-a distrat cu CS U Craiova: ,,E o emoţie pe care nu pot s-o descriu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 25 iulie 2021, ora 23:49,
Andrei Cordea/Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Andrei Cordea/Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Cordea, atacantul celor de la FCSB, a reacţionat la finalul jocului pe care ,,roş-albaştrii” l-au câştigat fără drept de apel pe Arena Naţională.

Echipa lui Dinu Todoran s-a impus cu scorul de 4-1, după ce au marcat Moruţan, Octavian Popescu, Andrei Cordea, Mateiu autogol, respectiv Markovic, pentru CS U Craiova.

Andrei Cordea s-a bucurat de faptul că la meciul cu oltenii au asistat foarte mulţi suporteri şi se arată încântat de faptul că s-a integrat excelent la FCSB

,,Este un sentiment pe care nu pot să îl descriu. Am avut mai mulţi suporteri. Cunoşteam foarte mulţi jucători, m-am integrat foarte bine, iar băieţii m-au primit foarte bine. Este o emoţie pe care nu pot s-o descriu. Noi suntem la FCSB şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Îmi fac treaba cât mai bine şi să câştig. Concentrarea s-a văzut. Nu ne puteam lua după un meci.”, a declarat Andrei Cordea, la finalul jocului cu CS U Craiova.

Citeşte şi VIDEO | SHOW ROȘ-ALBASTRU PE ARENA NAȚIONALĂ! FCSB, VICTORIE LA SCOR ÎN FAȚA CRAIOVEI ÎN DERBY-UL ETAPEI A DOUA DIN LIGA 1

andrei cordealiga 1realitateafcsbcs u craiova