SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Andrei Ivan, sub lupa lui Sorin Cârțu, după meciul cu CFR Cluj: „Așa a gândit la momentul acela”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 21 septembrie 2021, ora 13:41,
ANDREI IVAN (CS U CRAIOVA)
ANDREI IVAN (CS U CRAIOVA)

CFR Cluj a învins-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe CS U Craiova, în etapa a 9 a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Burcă, în minutul 20.

În ciuda înfrângerii, echipa olteană și-a creat multe ocazii de gol. Cel mai periculos jucător al oaspeților a fost Andrei Ivan, care a dat dovadă de egoism la multe faze. Sorin Cârțu, președintele Uclubului CS U Craiova, îl apără pe atacant.

În situațiile în care Ivan a ratat nu a arătat egoism. În prima repriză, când a tras la poartă, deși putea să paseze, a fost o situație pe care așa a gândit-o la momentul acela, nu are treabă cu egoismul.

O fi avut și vreun sentiment de frustrare și prin faptul că a avut vreo trei situații super, unde dacă ar fi luat o altă decizie… poate că ar fi marcat.

Nu iau execuția respectivă ca pe un mod egoist de a vedea lucrurile, de a evada el, așa, individual. În timpul meciului sunt decizii și decizii. El ajunge de multe ori în fața porții. Trebuie să-și găsească exact execuția care trebuie, care să-l facă să marcheze și odată descătușat o să mai vină și alte goluri.

Trebuie să ținem cont că el vine și după o accidentare, cu o pauză de vreo două luni, caută și el golul”, a spus Sorin Cârțu la PRO X.

Cele două formaţii se vor întâlni şi joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei României. CS U Craiova e pe 9, în Liga 1, cu 13 puncte.

Andrei Iva a revenit la echipa olteană în august 2019, după ce a juca la Krasnodar.

1 milion de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivti transfermarkt.com

Citeşte şi CFR CLUJ, VICTORIE CU CS U CRAIOVA, ÎN ETAPA A 9-A. OLTENII AU AVUT CELE MAI MARI OCAZII DE GOL

cs uc raiovacfr clujrealitatealiga 1andrei ivanfotbal