Andrei Prepeliță i-a pus gând rău campioanei României: „Ne dorim să câștigăm punct sau puncte!”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 26 februarie 2021, ora 23:27,
FCArges

Andrei Prepeliță, antrenorul celor de la FC Argeș nu concepe ca echipa condusă de el să plece învinsă din Gruia.

FC Argeș joacă în deplasare cu CFR CLuj, luni de la ora 20:30, meci contând din cadrul etapei a 25-a Ligii 1.

Tehnicianul piteștenilor, Andre Prepeliță este convins că îi așteaptă un meci greu în Gruia cu campioana României, CFR Cluj dar speră ca echipa pregătită de el să plece cu punct sau puncte de la Cluj-Napoca.

„Ne aşteaptă un meci greu la Cluj. Jucăm cu echipa campioană a ultimilor trei ani, o formaţie cu jucători cu experienţă. Mergem să obţinem ceva din meciul de luni, de la Cluj. Şi noi ne aflăm într-o perioadă bună şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Nu avem nimic de pierdut. Ne dorim să câştigăm punct sau puncte. Echipa este bine din toate punctele de vedere. Am avut o săptămână la dispoziţie pentru acest meci, un ciclu săptămânal normal. Am făcut antrenamente bune.

Şi jucătorii care au evoluat mai puţin au avut parte de un amical în care au bifat 90 de minute. Sper să fie bine şi la ora partidei. Ne dorim să jucăm fiecare meci la victorie. Asta vrem, de aici plecăm, însă vom vedea ce vom putea obţine la Cluj. Când am simţit că suntem în dificultate şi că nu putem câştiga, am securizat meciul şi am luat ceva din partida respectivă, a spus tehnicianul, conform paginii oficiale de Facebook a clubului.

Cristian Dumitru, jucătorul împrumutat de la FCSB a afirmat că FC Argeş poate obţine cel puţin un punct cu CFR Cluj.

„Mergem la Cluj la victorie. Avem 11 meciuri fără înfrângere iar acest lucru ne dă o foarte mare încredere. Ne bazăm pe grup şi pe forţa lui. Mă simt foarte bine la Piteşti. Am încurcat FCSB şi Universitatea Craiova, dar cred că putem încurca şi pe CFR Cluj, echipa campioană din ultimii trei ani.

Mergem la Cluj să jucăm fotbal şi sunt sigur că putem obţine cel puţin un punct. Îmi doresc să ajung şi la naţionala de tineret, însă sunt conştient că mai am mult de muncit. Am marcat abia un gol şi am dat o pasă de gol. Trebuie să fac mai multe lucruri bune, iar după aceea mă pot gândi la convocări”, a menţionat Dumitru.

FC Argeș este pe locul 7 în Liga 1 cu 30 de puncte după 24 de partide din actualul sezon.

Citește și VIDEO | Dinamo – Viitorul, umilință istorică. „Câinii”, puși cu botul pe labe de trupa lui Mircea Rednic

 

 

realitateacfr clujandrei prepelitaliga 1fc argeș
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda