Antrenorul lui FC Botoșani a explicat umilința cu Farul: „Azi nu a ieșit experimentul”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 16:19,
FC Botoșani
FC Botoșani

FC Botoșani a fost umilită de Farul cu 0-8, în deplasare, în Etapa a 19-a a Superligii, iar antrenorul Mihai Ciobanu a spus că nu va mai face experimente.

Nu a ieșit experimentul”, a spus Mihai Ciobanu, referindu-se la schimbările din echipa de bază

Formația manageriată a realizat scorul campionatului, dar FC Botoșani a mai suferit o înfrângere dură în acest sezon, 0-7 cu Sepsi, tot în deplasare, în Etapa a 11-a.

La finalul partidei, antrenorul principal Mihai Ciobanu a pus înfrângerea pe seama faptului că, pe de o parte, echipa lui a jucat în inferioritate din minutul 31 și, pe de alta, că a făut multe modificări în echipa de bază.

Vinovați suntem toți, toți am pregătit meciul, jucătorii au fost în teren. Este o înfrângere umilitoare, dar fiind a doua la o diferență mare de scor arată că avem slăbiciuni mari.

Cu Farul este greu să joci și 11 contra 11. Mai mult, cu un jucător eliminat e și mai dificil. Odată cu decizia VAR-ului s-a rupt ceva în echipă și prea multe nu am putut să mai facem.

Chiar dacă am schimbat un număr de jucători și speram într-o revigorare, nu am reușit, mai ales că Farul a și marcat din toate ocaziile. Uneori, intră greu un gol, acum le-au intrat și din nimic.

În faza de apărare există o lejeritate care ne costă. O echipă setată pe atac te prinde și te execută. Cât despre meciul de Cupă, nu știu, vom vedea”, a spus tehnicianul.

mihai ciobanusuperliga