Anunțul războinic al lui Gigi Becali: „Să mă lase în pace și aduc 50 de milioane de euro în țara mea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 13:58,
Gigi Becali, Profimedia Images
Gigi Becali, Profimedia Images

Patronul celor de la FCSB a anunțat că ar putea aduce o sumă record în conturile României, asta doar în cazul în care clubul său ar scăpa de problemele din ultimii ani cu cei de la CSA Steaua!

Au trecut deja aproape șapte ani de când toată suflarea „roș-albastră” a fost nevoită să se împartă în două tabere, ca urmare a conflictului dintre Gigi Becali și conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Acum, cele două grupări își dispută atât palmaresul, cât și noul stadion din Ghencea, pe care fanii FCSB-ului își doresc să joace cu orice preț.

Cu toate acestea, afaceristul din Pipera a declarat că vrea să-şi construiască o super echipă, care ar aduce României nu mai puțin de 50 de milioane de euro din bani europeni. Gigi Becali spune însă că singura condiție pentru a realiza acest lucru este să fie lăsat în pace, făcând referire la conflictul cu Armata. Astfel, pierderea drepturilor de a mai folosi marca Steaua și de a mai juca pe arena din Ghencea au contribuit decisiv la scăderea impactului pe care FCSB îl poate avea în Europa.

”Dacă m-ar lăsa în pace, eu pot să aduc în fotbal, cu calificări, cu vânzări, eu pot să aduc la bugetul României 50 de milioane de euro pe an. Din banii europeni, 50 de milioane aduc în ţara mea. Nu am nevoie să mă ajute, să mă lase în pace, atâta vreau. Lăsaţi-mă în pace şi vă aduc 50 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, LĂUDAT PENTRU ALEGEREA FĂCUTĂ: „DINU TODORAN ȘTIE CUM SE FACE PERFORMANȚĂ!”

declaratiigigi becaliliga 1realitateafcsb