Bălgrădean, primă uriaşă de instalare! Becali vrea la Tribunal

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 04 martie 2020, ora 15:27,
becali-fcsb

Vestea că Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj l-a înfuriat pe Gigi Becali. Patronul FCSB a trecut la ameninţări atunci când a aflat şi termenii financiari ai înţelegerii portarului cu liderul din Liga 1.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB, Bălgrădean a fost atras de CFR Cluj cu o propunere tentantă: salariu de 25.000 de euro şi o primă la semnătură de 100.000 de euro.

Campioana şi-a acoperit astfel postul de portar, lituanianul Arlauskis urmând a pleca la finalul sezonului, cel mai probabil în Arabia Saudită.

Becali a acuzat în termeni duri înţelegerea pe care Bălgrădean a ţinut-o ascunsă mai bine de o săptămână. Regulamentele în vigoare prevăd o sancţiune infimă pentru club şi jucător, astfel că Becali este gata să ducă speţa la Tribunal.

„Pai da, așa scrie în regulament, dar cine l-a făcut nu s-a gândit la situația asta. Cine credea că un portar semnează cu o echipă și nu spune? Și după aia apără și gafează? Nimeni! Asta e penală! Nu mai e de legile jocului!” – a declarat patronul FCSB pentru gsp.ro.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Becali, înfuriat de anunțul lui Bălgrădean! „Am vorbit cu un avocat. E foarte grav. Să țin spionul în casă?”

contractbecalibalgradeancfr clujtribunalsanctiuni
Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali

vaccin coronavirus

OPINIE | Vaccinați, vaccinați, EURO să nu îl ratați!