Becali a spus ”pas” la 9 milioane de euro! Ultimele informații din tabăra FCSB-ului

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 21:22,
florinel-coman
florinel-coman

Gigi Becali nu se mulțumește cu puțin când vine vorba de ”perlele” sale.

Patronul FCSB speră să obțină zeci de milioane de euro pe jucători precum Dennis Man sau Florinel Coman, însă cea mai bună ofertă pe care a primit-o a fost de 9 milioane.

Dezvăluirea a fost făcută de vărul lui Gigi, Giovanni, care a vorbit despre situația în care se află clubul roș-albastru, dar și despre jucătorii bucureștenilor.

„S-au refuzat pe Man cum s-au refuzat și pe Coman. 25 de milioane n-am avut niciodată. Am auzit de Man că ar merită 9-10-11 milioane, la fel că Florinel Coman. Dacă Gigi ar fi avut măcar 15 pe Man, l-ar fi dat. Florinel era într-o formă foarte bună, păcat…

Mă întreabă lumea de el, va arăt mesaje. 7-8-9 milioane am avut. Nu l-a dat Gigi. Jucătorii sunt pe piață, dar nu la prețurile cerute aici. Deocamdată, Gigi ține de preț pentru că are bani. Și-a făcut academia asta… au jucat 7-8-10 jucători în meciul de ieri. A pierdut meciul cu Slovan, dar a câștigat 2-3 jucători importanți. Un portar adevărat, care poate să joace. 

Citește și EXCLUSIV | Situația de la FCSB, sub lupa lui Iuliu Mureșan: “De ce nu s-a întâmplat la alte echipe?”

giovanni-becali-dinamo

Vlad e titular, dar acum știe că are în spate pe cineva. Mai sunt 2 jucători importanți: Perianu și Octavian Popescu, niște puști. Academia lui Gigi, unde s-au strâns poate cei mai buni jucători din România, da jucători la rampă. Când va veni un preț potrivit pentru Man și Coman vor pleca și cu asta, basta. Academia costă și aia 2-3 milioane.

S-au băgat milioane și milioane că să fie la standardul la care e. Nu mai spun de angajați, de aparatură… Academia aia e o investiție de cel puțin 7-8-10 milioane de euro. Și pe jucători s-au dat 70-80 000 de euro. Sunt la diferite școli de fotbal, care cer ori bani, ori procente.” a declarat Giovanni Becali pentru sport.ro.

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | Un fost stelist vede partea plină a paharului: ”Straton a scos două goluri gata făcute!”

Giovanni-Becali-dosarul-transferurilor

Citește și EXCLUSIV | Porumboiu n-are milă de FCSB: ”Amatori! Sunt jucători de fotbal, dar nu fotbaliști!”

declaratiirealitateaFlorinel Comanliga 1Giovanni Becalitransferurifcsbdennis man