Becali, schimbare de planuri la FCSB 2 înaintea unei posibile finale cu Steaua: ”Ei vor fi opriţi de legi”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 13:57,
csa steaua vs fcsb 2

Gigi Becali a făcut un anunț important înaintea unei posibile finale în barajul pentru promovarea în Liga a 2-a, între FCSB 2 și CSA Steaua.

După ce cele două echipe și-au câștigat meciurile tur din semifinalele barajului de promovare în divizia secundă și sunt favorite la calificarea în finală, finanțatorul din Pipera a transmis că nu va mai trimite niciun jucător de la prima echipă a FCSB-ului la trupa pregătită de Bogdan Vintilă, așa cum s-a întâmplat în returul sezonul regular din Liga a 3-a, meci încheiat cu scorul de 1-1.

De data aceasta, Gigi Becali nu îi va mai lăsa pe Dragoş Nedelcu, Răzvan Oaidă şi Alexandru Buziuc la echipa secundă și mizează pe o altă variantă pentru ca echipa ”militarilor” să nu promoveze în eșalonul secund.

„Am făcut cât mai putut. Mergem mai departe. Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai fi acolo. Era un fel de revelaţie, distracţie. Ei vor fi opriţi de legi, de bani. Sigla aia trebuie s-o licenţieze, nu poate nimeni s-o ia pe CSA. Nu o poate lua privatul. Trebuie să ceară 3.6 milioane pe an, cât au făcut ei evaluare. E adevărat, că mergem până la capăt”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro X.

FCSB 2 a câștigat manșa tur din semifinale în deplasare cu CS Afumați, scor 1-0, iar Steaua a ieșit victorioasăîn fața celor de la Mostiştea Ulmu, scor 2-0.

CITEȘTE ȘI –>> CS Afumați – FCSB 2, 0-1! Oaspeții, favoriți la calificarea în finala barajului

realitateasteauapromovare liga 2gigi becalifcsb 2declaratii
Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”

edi-iordanescu-scaled

Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”