Bombă în Liga 1! O nou-promovată a pus ochii pe Denis Alibec și îl vrea în această vară

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 13:32,
Alibec, Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soar
Alibec, Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soar

Internaționalul român are șanse mici să mai continue la Kayserispor, iar turcii vor să renunțe la serviciile sale din cauza salariului foarte mare!

Denis Alibec (30 de ani) nu a reușit să se impună după plecarea din România și a fost urmărit de accidentări din venirii în Superliga Turciei. Alibec a fost adus de Kayseri de la Astra la începutul lunii octombrie a anului trecut și de atunci a avut parte de mai multe probleme medicale, care l-au scos din circuitul echipei o bună perioadă de timp.

Acum, fostul atacant al Astrei și al FCSB-ului este gata să își relanseze cariera, iar revenirea în Liga 1 ar putea reprezenta o opțiune importantă pentru Alibec. După ce Marius Șumudică a lăsat de înțeles că și-l dorește pe acesta la CFR Cluj, acum, o altă formație din Liga 1 ar fi intrat în cursa pentru semnătura sa.

Potrivit informațiilor Antena Sport, Rapid București încearcă să dea marea lovitură a verii prin aducerea atacantului în vârstă de 30 de ani. Această informație vine la puțină vreme după ce Daniel Niculae, președintele clubului, a mărturisit că giuleștenii sunt în căutarea unui număr 9, însă problema salariului poate fi o mare problemă în aducerea lui Alibec.

„Am urmărit foarte mulți jucători, dar cel de număr 9 este un post neacoperit încă. Sunt mai multe tipuri de atacanți centrali, l-am studiat pe Nemec în ambele mandate la Dinamo, e un atacant de careu. Nemec poate fi o soluție, nu am ajuns să discutăm cu el sau cu agentul lui, poate fi o variantă pentru Rapid. Dar nu pentru un salariu de peste 10 mii de euro.

Citește și ALIBEC, DORNIC SĂ AFLE SECRETUL FORMEI LUI BUDESCU: ”AM VĂZUT CÂT A SLĂBIT, TREBUIE SĂ ÎI CER REGIMUL”

Căutăm jucători de o perioadă destul de lungă, cu unii ne-am înțeles mai repede, cu alții suntem în discuții. Suntem aproape să mai aducem 2-3 jucători pe poziții neacoperite, un număr 9, o extrema, un mijlocaș central, altul care să acopere și banda stângă și banda dreaptă.”,a spus Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.

1.100.000 de euro este cota de transfer a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 17 meciuri și trei goluri reprezintă bilanțul românului din momentul venirii în Turcia.

1.000.000 de euro i-a plătit Kayserispor fostei echipe a lui Alibec, Astra Giurgiu.

Citește și CU EI ATACĂ RAPIDUL NOUL SEZON AL LIGII 1! CUM ARATĂ LOTUL + CE NUMERE VOR PURTA ELEVII LUI MIHAI IOSIF

transfer alibecliga 1rapidrealitateaalibec