Care este singura persoană de care ascultă Gigi Becali! Dezvăluirea făcută de Dumitru Dragomir

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 06 august 2022, ora 15:17,
Dumitru Dragomir nu ar putea să lucreze niciodată cu Gigi Becali, deoarece fostul președinte al LPF nu poate să fie subordonat
Dumitru Dragomir nu ar putea să lucreze niciodată cu Gigi Becali, deoarece fostul președinte al LPF nu poate să fie subordonat

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus care este singura persoană de care ascultă Gigi Becali.

Convingerea mea e că ascultă de mama dânsului”, a spus Dumitru Dragomir despre Gigi Becali

Dumitru Dragomir a recunoscut că nu se poate înțelege cu patronul FCSB, Gigi Becali, atunci când este vorba de liat decizii importante.

M-am cunoscut acum 50 de ani, când nu era pricopsit, dar bani avea. Eu cu Gigi Becali ba am fost certaţi, ba ne-am împăcat… Eu sunt prieten cu Gigi Becali. Am fost aproape de el şi la necazuri, şi la bucurii.

Cu Gigi Becali nu te poţi înţelege niciodată. Se face doar ce vrea el. Nimeni, nici familia, nimeni. Dacă i se pune în cap ceva, face cu orice risc. La el nu există om care să-l convingă de ceva. Îi spui, zice da, da şi face nu.

Convingerea mea e că ascultă de mama dânsului, dar numai despre problemele religioase, nu despre altceva. Gigi Becali nu poate să asculte de cineva. Gigi este o legendă şi cu asta am terminat. Este o legendă, reţineţi ce vă spun”, a declarat Dumitru Dragomir într-un interviu pentru Orange Sport.

Dumitru Dragomir a spus de ce nu ar putea să lucreze niciodată cu Gigi Becali

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că s-a certat și cu alți oameni din fotbalul românesc, dar se împăcau la fel de repede.

Păi, ce, numai cu el m-am certat? Şi cu Giovanni (n.r. – fostul impresar Ioan Becali, văr cu Gigi Becali) şi seara jucam poker sau mergeam la mese. Una-i una, alta-i alta. Poate ne certăm pe business-uri”, a mai declarat el.

Dumitru Dragomir a precizat că nu ar putea să lucreze niciodată cu patronul FCSB. „Gigi Becali nu mi-a propus niciodată să mă duc la FCSB. Nu mă duceam, pentru că eu nu pot să fiu subordonat.

Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Poate că i-am făcut câte-o sugestie, dar nu ţine cont de nimic.

I-am spus să-l ia pe Rareş Ilie şi nu l-a luat. Mai e unul, l-au avut ei. Un mijlocaş care a fost şi la Voluntari. E la Mititelu, dar nu dau nume, că poate îl deranjez pe Mititelu”, a mai spus fostul şef din fotbalul românesc pentru Orange Sport.

dumitru dragomirgigi becalisuperliga