Cariera de antrenor a lui Adi Mutu era pusă sub semnul întrebării în trecut: ,,Nu-l vedeam pe acest drum”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 24 martie 2021, ora 00:26,
adi mutu

Adi Mutu este în faţa celui mai important moment al său din cariera de antrenor, anume participarea la EURO U21 cu naţionala de tineret.

Acesta a ajuns cu naţionala de tineret la Campionatul European U21, însă nu mulţi îl vedeau pe Mutu fiind un antrenor în fotbal.

Răzvan Lucescu, antrenor de fotbal, este unul dintre cei care nu îi prevedeau o carieră în antrenorat ,,Briliantului”, care acum a ajuns să conducă naţionala de tineret la un turneu final.

,,Nu m-aș fi gândit că Mutu va porni pe drumul antrenoratului. Faptul că ai fost un jucător foarte important îți deschide niște uși mult mai devreme. Uită-te la Xabi Alonso, Pirlo, etc.

Nu îl vedeam să aleagă acest drum, n-am crezut că se va apuca de antrenorat. Să dea Dumnezeu să aibă noroc în carieră, acum este la început.”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Digisport.

România U21 va debuta la Campionatul European de tineret din Ungaria, miercuri, de la ora 22:00, împotriva Olandei U21.

În faza grupelor, România U21 va mai disputa meciuri cu Ungaria U21, dar şi cu Germania U21, care este una dintre favoritele la câştigarea turneului.

Foto: Profimedia

Citeşte şi VIDEO | Olimpiu Moruţan, show total la prezentarea echipamentului naţionalei! Cu ce a putut să jongleze fotbalistul

campionatul europeanrealitatearăzvan lucescuadi mutuantrenorromania u21