Ce mesaj i-a scris Gigi Becali lui Marius Şumudică după meciul cu Borac: ,,Nu haleşte, îţi dai seama”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 10:55,
Gigi Becali şi Marius Șumudică
Gigi Becali şi Marius Șumudică

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis lui Marius Şumudică, după ce tehnicianul a reuşit calificarea în turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Finaţatorul ,,roş-albaştrilor” a mărturisit că şi-ar fi dorit ca CFR Cluj să fie eliminată din Champions League. Aşa credea iniţial, că ardelenii au fost eliminaţi din Champions League, doar că a uitat de regula golului în deplasare care a fost eliminată.

Gigi Becali a mărturisit că i-a transmis un mesaj ironic lui Şumudică, prin care l-a felicitat pentru victorie. CFR Cluj a pierdut returul cu Borac, scor 1-2, dar s-a calificat, deoarece rezulatul din tur a fost de 3-1 pentru ardeleni.

,,Vreau să piardă CFR! Credeam că e tot regula golurilor în deplasare, după m-am uitat în ziare, pe prima pagină. I-am dat un mesaj lui Șumudică ca să-l felicit pentru ‘victorie’. Nu halește ăla, îți dai seama, îl duce mintea.

I-am zis ceva la mișto. Asta e, sunt și eu un păcătos, vreau răul CFR-ului. E normal, suntem contracandidați, e o chestiune de concurență și nu vreau ca ei să aibă bani.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Citeşte şi CORDEA A IMPRESIONAT PE TOATĂ LUMEA DUPĂ DEBUTUL OFICIAL LA FCSB: ,,A FOST CEL MAI BUN OM AL MECIULUI”

marius șumudicăgigi becalicfrrealitateafcsb