SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce spune Mircea Rednic despre revenirea în Ştefan cel Mare: ,,E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 19:30,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic este în acest moment un antrenor liber de contract, după ce s-a despărţit în luna aprilie de cei de la Viitorul, echipă devenită în prezent Farul.

Acum, tehnicianul este favoritul dinamoviştilor pentru a prelua banca tehnică a echipei, după ce soluţia Dario Bonetti nu s-a dovedit a fi cea mai bună variantă pentru acest început de sezon.

Mircea Rednic spune că momentan nu a discutat ceva concret cu cei de la Dinamo, ci doar chestiuni generale cu Nicolae Badea. Acesta mai susţine că este un risc şi pentru cariera lui să vină la Dinamo, dar dacă nu era vorba despre formaţia din Ştefan cel Mare, nici nu se ducea să discute cu dinamoviştii.

,,Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură. Domnul Badea e și nu e în conducere. El ajută Dinamo. Și aici e o mică problemă.

E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Și sportive și financiare. Eu încerc să-i ajut și sportiv și financiar, și cine cade de prost? Rednic. Și nu mi se pare corect. Asta e România! Dacă lucrurile nu vor ieși, iar se apucă unii să spună că Rednic e antrenor depășit. Așa s-a întâmplat și când am fost la Poli Iași.

Toți se dau dinamoviști când vin la Dinamo, dar toți își cer banii. Doar prostul de Rednic vine cu bani de acasă. Ultima oară am pierdut peste 100.000 de euro, cu prime și cu ce-am dat la club. Fanii mă vor pentru că pun suflet și pentru că sunt și antrenor. Pe unde am fost am demonstrat. Nu pot face însă tot timpul din rahat bici.”, a declarat Mircea Rednic, pentru GSP.

Citește și MUREȘAN, ÎNGRIJORAT DUPĂ CE A AFLAT CĂ BONETTI ARE COVID: „NU ŞTIU CARE E PROCEDURA”

mircea rednicdinamorealitaealiga 1