Ce spune Vinicius despre o revenire la CFR Cluj: ,,Iau în calcul o propunere”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 14:51,
Paulo Vinicius/Sursa foto: Profimedia Images
Paulo Vinicius/Sursa foto: Profimedia Images

CFR Cluj are mari probleme pe faza de apărare în acest moment, acolo unde în ultimele sezoane nu le-a dat prea mari şanse adversarilor pe care i-a întâlnit.

După ce Vinicius a plecat din Gruia, echipa a slăbit mult în apărare. Fundaşul nu a mai continuat cu echipa lui Şumudică nu pentru că nu ar mai fi fost dorit de şefi, ci pentru că nu a acceptat o micşorare a salariului pentru un nou contract.

Aflat în Brazilia acum, Vinicius spune că nu este accidentat şi aşteaptă să se concretizeze una dintre ofertele pe care le are pe masă. Fundaşul de 36 de ani nu spune nu unei reveniri în Gruia, unde a cucerit nu mai puţin de 4 titluri la rând.

,,Mi-a trimis un fost coleg un mesaj și m-a întrebat dacă am ruptură de ligamente. Nu….sunt în Brazilia, mă antrenez, sunt foarte bine, nu există așa ceva.

Am oferte, dar aștept un pic. O săptămână mai vreau să așteptăm. Vedem ce va fi mai bine pentru mine și familia mea. N-am vorbit cu nimeni de la CFR în ultima perioadă. Dacă vine o propunere o iau în calcul. De ce nu?”, a declarat Paulo Vinicius, pentru ProSport.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ, CRIZĂ DE NERVI DUPĂ ACCIDENTUL RUTIER: „NU AM NICI PENE PE SPATE ȘI NU SUNT GUŢUMAN!”

paulo vinicius.liga 1realitateacfr cluj