CFR Cluj, gata să își piardă „perla”: „Există oferte pentru Claudiu Petrila! Valoarea lui este peste oferta primită!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 12:18,
Claudiu Petrila
Claudiu Petrila

Claudiu Petrila este unul dintre tinerii promițători din Liga 1, iar evoluțiile sale au atras interesul cluburilor din străinătate. Conducerea celor de la CFR Cluj a vorbit despre ofertele primite pentru transferul tânărului fotbalist.

Se pare că Petrila poate lăsa România pentru destinații exotice. Există oferte din Statele Unite și din Spania, după cum a afirmat Cristi Balaj.

„Sunt convins că va creşte foarte mult!”

„Există oferte pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng. Vânzările sau transferurile importante încă n-au avut loc la CFR Cluj. Vorbim de echipa campioană, este normal să existe oferte importante. Ofertele trebuie să fie şi pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor.

Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache şi Florin Ştefan. La Petrila a existat o ofertă din Statele Unite şi o ofertă din Spania, din prima divizie. Încercăm să-i facem un preţ mai mare lui Petrila. Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită. Nu discut de cifre.

Când vorbim de vânzări de jucători, este foarte greu să ne pronunţăm. Ştim că este urmărit de echipe importante, dar nu ştim când ar putea apăra o ofertă importantă. Dacă îl vom vinde pe Petrila, vom încerca să păstrăm un procent. Sunt convins că va creşte foarte mult”, a declarat Cristi Balaj, conform celor de la Play Sport.

Cine refuză să vină la CFR Cluj! Citește chiar aici!

transferpetrilabalaj