Chipciu, drum liber către Craiova! Cristi Balaj anunță: „Nu avem nimic împotrivă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 22:39,
ALEXANDRU CHIPCIU
ALEXANDRU CHIPCIU

Președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul în vârstă de 32 de ani să ajungă la rivala din Bănie în această iarnă!

Alexandru Chipciu a jucat 22 de meciuri şi a marcat trei goluri în toate competiţiile, în actualul sezon, însă „feroviarii” sunt gata să renunțe la serviciile sale. La puțină vreme după ce a apărut varianta CS U Craiova, Cristi Balaj a vorbit despre o posibilă mutare a jucătorului sub comanda lui Reghecampf.

Balaj a anunțat că Dan Petrescu este mulțumit de felul în care se pregătește Chipciu, însă ardelenii nu ar refuza o eventuală ofertă pe numele acestuia. Fostul mare arbitru nu exclude nici varianta Craiova și spune că orice formație care este dispusă să îi preia contractul fotbalistului este liberă să obțină semnătura sa.

 „Chipciu are un contract destul de mare la CFR, se pregăteşte serios. Povesteam cu Dan Petrescu şi spunea că e mulţumit de cum s-a pregătit în ultima perioadă. Dacă s-ar găsi o echipă care să preia contractul, noi suntem dispuşi să-l lăsăm să plece. Dacă pleacă la Craiova, nu avem nimic împotrivă. (n.r. CFR e dispusă să se despartă de el fără a prim bani?) Da! Chipciu are un venit anual care e de nivelul valorii lui”, a spus Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, la Telekom Sport.

csu craiovacristi balajdeclaratiichipciucfr