Cine arbitrează CFR Cluj-Universitatea Craiova! Arbitru dificil pentru campioana României! Cine a fost delegat la partida din Gruia!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 13:34,
CS U Craiova vs CFR Cluj
CS U Craiova vs CFR Cluj

CFR Cluj va primi vizita celor de la Craiova, duminică seară, într-un meci foarte important pentru clujeni. Aceștia nu au voie să piardă puncte la această partidă, deoarece FCSB poate profita, dacă o va învinge și ea în această seară pe Voluntari.

Astfel, CFR și FCSB ar putea juca în ultima etapă cu titlul pe masă, ultima situație de acest gen fiind cea de la finalul sezonului 2019/2020, când Craiova a pierdut titlul în ultima etapă, în Bănie, în fața CFR-ului.

Arbitrul delegat pentru partida CFR-Craiova

Centralul responsabil cu partida de duminică, din Gruia, este Radu Petrescu. Anunțul a fost făcut chiar de olteni, pe contul oficial de Facebook.

Radu Petrescu a arbitrat partida CFR Cluj-Farul Constanța (1-0), din ultima etapă. Atunci, arbitrul nu a vrut să acorde penalty gazdelor, după ce portarul Letica l-a faultat pe Robert Moldoveanu în careu.

În acest moment, CFR este lider cu 54 de puncte, FCSB ocupă locul 2, cu 52 de puncte, iar Craiova se află pe locul 3 cu 45 de puncte.

craiova#radupetrescucfr