Cine este Pablo Cortacero în Spania: „Un necunoscut! Nu-l știe nimeni”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 16 noiembrie 2020, ora 00:09,
cortacero

Pe cât de entuziasmați au fost fanii echipei Dinamo de plecarea lui Ionuț Negoiță de la clubul din Ștefan cel Mare, pe atât de dezamăgiți încep să fie de noul acționar, Pablo Cortacero.

Lipsa investițiilor și restanțele salariale au dus-o pe Dinamo pe un butoi cu pulbere.

Stabilit în Spania, fostul fotbalist Sergiu Radu a povestit că Pablo Cortacero nu este o persoană cunoscută în țara natală.

Am avut și eu discuții cu oamenii de fotbal de aici, din Andaluzia, iar Pablo Cortacero este o necunoscută. Am întrebat în stânga, în dreapta, nu-l știe nimeni! Tocmai de aceea, cred că este un interpus și cineva vrea să se piardă urma banilor.

Cât despre Rufo Collado, eu am auzit lucruri frumoase aici, în Spania, însă nu depinde de el aspectul financiar. Cu un buget adevărat, eu cred că Rufo ar putea să realizeze lucruri frumoase”, a declarat Sergiu Radu, pentru Pro Sport.

Aproape demis din cazua rezultatelor slabe, antrenorul Cosmin Contra ar putea fi înlocuit cu Paco Jemez. Totuși, Sergiu Radu nu crede că în actualele condiții, Jemez ar antrena-o pe Dinamo.

Îmi este greu să cred că un antrenor cu nume poate să vină la Dinamo, așa cum e Paco Jemez. El s-ar compromite, la ceea ce se întâmplă acum la Dinamo, atât sportiv, cât și din punct de vedere financiar. Cu siguranță, un antrenor precum Paco Jemez ar întreba de unde vin banii, își va face un contract beton din toate punctele de vedere”, a mai spus fostul fotbalist, pentru sursa citată.

După 10 etape disputate, Dinamo ocupă locul 15 în Liga I, cu șase puncte.

Citește și – “Tricolorii” sunt dezamăgiți că s-a anulat meciul cu Norvegia: “Eram pregătiți să ne luăm revanșa”

Pablo Cortaceropaco jemezsergiu radudinamiorealitatea
hagi farul

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”

DusanUhrin

DDB, lămuriri cu privire la situația lui Uhrin: ”Sigur că sunt probleme”