Cine este persoana care a demis în masă gloriile lui Dinamo: „Rednic, Dănciulescu, Prunea au fost îndepărtați!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 25 iulie 2021, ora 13:57,
Dinamo
Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare continuă să traverseze cea mai grea perioadă din istorie, iar problemele financiare cumulate cu cele sportive au adus echipa în zona retrogradării!

Unul dintre cei mai controversați oameni din preajma lui Dinamo a fost Bogdan Bălănescu, fostul director general al clubului. Ajuns între timp al FC Voluntari, Bălănescu este acuzat de Dinu Gheorghe că i-a îndepărtat rând pe rând pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea de lângă formația „alb-roșie”, iar acum a făcut același lucru și cu Ioan Andone, în tabăra ilfovenilor.

„A reușit Bălănescu să-l scoată și pe Ioan Andone. Dacă m-a scos el de la Dinamo? N-am analizat, că nu-l băgam în seamă. După ce i-a îndepărtat pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Prunea de la Dinamo, că au spus clar că el i-a pus pe liber, acum după trei – patru luni, a venit rândul lui Andone. Mi-a plăcut reacția primarului Pandele, care spunea că Andone va fi consultant, consilier, ceva legat de sportul din Voluntari.

Chiar îi spuneam lui Mircea Lucescu: S-a încheiat perioada lui Andone la Voluntari. Așa e când vrei să scapi de cineva…îi dai o funcție unde nu are nicio responsabilitate” a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Citește și DARIO BONETTI, LĂUDAT DE UN FOST OFICIAL AL LUI DINAMO: „ARE ACEL CEVA!”

rednicdeclaratiidinu gheorgheprunearealitateadănciulescudinamobalanescu