Concluzia clară după primul meci al giuleştenilor în Liga 1: ,,S-a întors Rapidul, a început nebunia”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 08:45,
Rapid Bucureşti – Chindia Târgovişte
Rapid Bucureşti – Chindia Târgovişte

Rapid Bucureşti a disputat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Naţional Arena, contra dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte, terminat cu o victorie.

Giuleştenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-o, graţie reuşitei din repriza a doua a atacantului Adrian Bălan. Fotbalistul a schimbat tabela de marcaj în minutul 57 al jocului.

Basarab Panduru, fost internaţional, a tras concluzia după primul joc al Rapidului în Liga 1 după şase ani de pauză. Acesta spune că odată cu revenirea giuleştenilor pe prima scenă fotnbalistică, meciurile de fotbal vor arăta altfel.

,,S-a întors Rapidul, a început nebunia. A fost o mare nebunie, cel puţin la început. Jocul aşa şi aşa, n-aveai mari aşteptări. Importantă e victoria, trei puncte mari. Au fost ceva probleme, cel puţin la începutul meciului. Chindia cred că ar fi meritat să marcheze. Nu ştiu dacă e chiar meritată victoria. Probabil că se pun la punct în următoarele meciuri, linia apărării e toată nouă.”, a declarat Basarab Panduru, la finalul jocului Rapid Chindia.

Citeşte şi VIDEO | RAPID, DEBUT CU DREPTUL LA REVENIREA ÎN LIGA 1! VICTORIE LA LIMITĂ PE NAŢIONAL ARENA

basarab panduruliga 1chindia targovisterealitatearapid