Cornel Dinu, contondent la adresa situației de la Dinamo: „Mircea Lucescu a făcut doar o vizită de curtoazie, dar cum poate merge alături de niște neaveniți, aventurieri?!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 09 februarie 2024, ora 14:05,
Cornel Dinu
Cornel Dinu

 

„Eu sunt adeptul ideii că la un club ca Dinamo trebuie să respecți tradițiile. Conducătorii clubului trebuie să fie legați de Dinamo, dacă nu au fost jucător, măcar să aibă un atașament pentru acest club.

La ora actuală, situația s-a derogat de la regula bunului simț fotbalistic, au apărut neaveniți la Dinamo. Cărora doar le place fotbalul, sunt aventurieri, în căutarea unui mijloc important de a se face cunoscuți”, a comentat Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu s-a referit și la subiectul legat de eventuala sosire a lui Il Luce și Țiriac la conducerea clubului.

”Mircea Lucescu a făcut doar o vizită de curtoazie, mai ales că este atât de legat de Dinamo și de fotbalul românesc. Este bine ca în fotbal să dăinuiască tradiția. Adică merg să văd echipa, dar nu merg cu oameni precum Andrei Nicolescu și Eugen Voicu! E firesc ca Mircea să fie aproape de Dinamo, dar cum ar putea să fie aproape de cei ce n-au nimic în comun cu Dinamo?!

Formula Red&White este complet falimentară, mi se dovedește zilnic că au luat Dinamo ca pe o afacere.

Interesant este că intenția celor doi, care au un trecut mare dinamovist și în sportul românesc, ține de multe necunoscute, ce duce până la un viitor imprecis, legat de situația stadionului, de exemplu.

De-a lungul vieții lor, amândoi au demonstrat că nu aruncă aiurea bani și își calculează bine pașii. Orice pas”, a mai comentat Mister.

cornel dinu