Cosmin Contra i-a răspuns lui Florin Tănase! „Nu iau decizii după culoarea de pe tricou”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 19 martie 2019, ora 12:22,
contra-tanase

Selecționerul Cosmin Contra a clarificat situația lui Florin Tănase la echipa națională, după ce jucătorul de la FCSB a declarat că merita să fie convocat pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe. 

Contra nu a fost deranjat de afirmațiile lui Tănase și a subliniat că nu ia decizii în baza unor afinități pentru anumite echipe sau anumiți jucători.

Florin Tănase l-a acuzat pe selecționer că nu vrea să cheme jucători mulți de la FCSB.

Florin Tănase a fost cu mine la echipa națională. Nu am ce să comentez la părerea unui jucător. Păi dacă eram dinamovist erau 3-4 jucători care sunt la Dinamo sau cât mai mulţi pe care puteam să îi iau, erau în lotul naţionalei. Nu iau decizii după culoarea de pe tricou pe care o au jucătorii. Nu iau decizii în funcţie de declaraţii, indiferent cum a făcut această declaraţie.

Florin a fost pe lista aia în care am analizat anumite calităţi şi am ajuns la concluzia că Florin în aceste două meciuri să nu facă parte. Este unul dintre jucătorii care, probabil dacă se întâmplă ceva în aceste zile, poate să vină la echipa naţională. Deci nu e un jucător care nu a fost în vizorul echipei naţionale.

Cine mă cunoaşte ştie foarte bine că, indiferent de presiuni sau de lucruri care se spun, deciziile le iau în funcţie de ce cred. E normal ca fiind antrenor la echipa naţională nu pot să mulţumesc pe toată lumea„, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Florin Tănase (24 de ani) a reușit 9 goluri și 7 pase decisive în acest sezon. Mijlocașul are doar 3 selecții la prima reprezentativă.

Nu știu ce ar trebui să facem în plus să ne vadă și pe noi domnul selecționer. Cred că meritam să fiu convocat. Uitându-ne pe cifre, pe pase, pe dueluri, consider că meritam. Eu am văzut că sunt primul, nu știu ce cifre au ceilalți„, a spus Tănase după meciul Astra – FCSB.

Primele două partide ale ‘tricolorilor’ în preliminariile pentru EURO 2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie.

cosmin contrafcsbselectionercontraflorin tanaseechipa nationalatanaseconvocare
Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021

Cu cine va face cuplu Simona Halep în proba de dublu feminin, la Jocurile Olimpice

c2fa9afc-7ce2-44ae-b3dc-c11253a66de1

O noua tragedie loveste sportul! Un mare campion a murit!