Cosmin Moți și-a asigurat viitorul, în plină pandemie de coronavirus! Anunțul fundașului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 06 mai 2020, ora 15:45,
moti-ludogorets

Cosmin Moți (35 de ani) și-a prelungit contractul cu Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei. Fundașul central le-a transmis fanilor că vrea să-și încheie cariera la Ludogoreț.

Cosmin Moți joacă pentru Ludogoreț din 2012 și a strâns 277 de meciuri și 34 de goluri. Românul a reușit să câștige titlul în Bulgaria în fiecare sezon până în prezent.

Moți și-a prelungit contractul până în vara anului 2021 și vrea să mai câștige două campionate cu Ludogoreț.

Sunt fericit pentru prelungirea contractului, Ludogoreț a intrat în inima mea. Vreau să așezăm o stea deasupra emblemei de pe tricou, prin câștigarea a 10 titluri. Acesta este principalul meu obiectiv. Îmi voi încheia cariera aici”, a declarat Cosmin Moți pentru site-ul oficial al clubului.

Ludogoreț Razgrad este aproape de al nouălea titlu consecutiv în Bulgaria, fiind liderul campionatului, cu un meci mai puțin disputat și 9 puncte în plus față de Lokomotiv Plovdiv.

Luni, şi atacantul Claudiu Keşeru şi-a prelungit contractul cu Ludogoreţ pentru două sezoane. În lotul campioanei Bulgariei se mai află un român, Dragoş Grigore.

ludogoret razgradbulgariacontractcosmin motimoțiludogoreț
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”