Craiova, criticată dur de un fost rival al CFR-ului: „Trebuie să câștige titlul, nu doar fotbal șampanie!”. Ce a declarat despre echipa lui Reghecampf!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 13:47,
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Universitatea Craiova – FCSB 0-1

CFR Cluj va primi vizita celor de la Craiova, duminică seară, într-un meci foarte important pentru clujeni. Aceștia nu au voie să piardă puncte la această partidă, deoarece FCSB poate profita, dacă o va învinge și ea în această seară pe Voluntari.

Oltenii au avut parte de un sezon modest în acest an, pierzând titlul, apoi locul 2 și în final șansa de a juca în finala Cupei României. Jocul și prestațiile acestora au fost criticate de un fost rival al CFR-ului.

„Acolo trebuie să joace bine, să facă și spectacol!”

Adrian Falub, fostul jucător, a evoluat pentru U Cluj, rivala CFR-ului, timp de 8 ani. Acesta a comentat situația în care se dispută meciul CFR-Craiova, considerând că pentru ardeleni, meciul este deosebit de important.

„Nu știu dacă va intra în insolvență, dar câștigarea campionatului la CFR este mai mult decât un trofeu. Cred eu că depinde de meciul ăsta, dacă iau campionatul sau nu. 

La Craiova lipsește ceva, nu știu ce, să ia titlul. Mereu le lipsește ceva. Și anul trecut au jucat cu titlul pe masă la Craiova. Eu cred că le lipsește rutina asta de a câștiga titlul, cum o are CFR-ul. Au nevoie tot timpul să joace bine la Craiova, e și presiunea publicului. Nu numai să câștige meciul. Acolo trebuie să joace bine, să facă și spectacol. La CFR nu contează lucrul ăsta, contează doar rezultatul. La Craiova nu ajunge lucrul ăsta. Cred că asta trebuie să rezolve. Să înțeleagă toată lumea că trebuie să câștige titlul, nu doar fotbal șampanie”, a declarat Adrian Falub, pentru PRO Arena.

În acest moment, CFR este lider cu 54 de puncte, FCSB ocupă locul 2, cu 52 de puncte, iar Craiova se află pe locul 3 cu 45 de puncte.

cfrcraiova#adrianfalub