„Cred că după EURO o să ne aplaude! Sper să facem lumea fericită!”-Denis Drăguș, despre ostilitatea fanilor români la partida amicală cu Bulgaria!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 05 iunie 2024, ora 09:38,
Denis Drăguș
Denis Drăguș

„Tricolorii” nu au reușit să învingă Bulgaria în meciul amical. Partida dintre cele două reprezentative s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Denis Drăguș a reacționat la finalul timpului regulamentar. Atacantul român a vorbit despre atitudinea fanilor români, care au început chiar să își fluiere favoriții.

„Cred că după EURO o să ne aplaude! Sper să facem lumea fericită!”

„Înainte de meci, selecționerul a încercat să ne transmită ceea ce trebuie să facem, ceea ce am pregătit la antrenament. Este un meci pe care trebuie să îl folosim în pregătirea campionatului european. Rămânem pozitivi, trebuie să fim pregătiți în Germania.

Am avut și două ocazii, puteam să înscriu. Eu am mai jucat pe parcursul sezonului în poziția asta, nu a fost ceva nou pentru mine. Sper să fim pregătiți pentru EURO.

Nu e treaba mea, e treaba lor (n.r.-a suporterilor) ce decizii iau. Cred că după EURO o să ne aplaude. E clar că nu e același lucru un amical cu un campionat european. Sper să facem lumea fericită.

Am ținut golurile pentru european. Învățăm din fiecare meci, luăm ce e mai bun din fiecare antrenament. Eu cred că avem posibilitățile de a face lucruri frumoase și am arătat acest lucru. Cred că știm să ne montăm în meciurile importante.

Cred că a fost o performanță că am terminat neînvinși în grupa de calificare, dar trebuie să ridicăm nivelul, nu ne mulțumim doar cu prezența acolo. Nu cred că e o echipă care a ajuns degeaba acolo”, a declarat Denis Drăguș, după partida cu Bulgaria.

Denis Dragusnationala Romaniei