Cristi Borcea îi pune la zid pe suporterii lui Dinamo: „Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 11:31,
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria lor. „Câinii” au de parcrus acum un drum lung până la revenirea în primul eșalon. Cristi Borcea, fostul finanțator al echipei, consideră că și fanii au avut vină pentru dezastrul de la club.

Mai exact, Borcea este de părere că și Peluza Cătălin Hîldan a condus Dinamo către situația actuală, deși programul DDB a sprijinit în repetate rânduri echipa cu bani.

„Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie?”

„Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar…

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a declarat Cristi Borcea, pentru ProSport.

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri! Citește chiar aici!

dinamocristi borcea