Cristi Tănase și-a ales favorita la titlu: „Sper ca Steaua, tot așa-i spun echipei FCSB, să ia campionatul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 18:34,
Cristi Tănase, conferință de presă FC Argeș
Cristi Tănase, conferință de presă FC Argeș

Liga 1, ediția 2021-2022, se anunță a fi de interes maxim și de un ehilibru valoric cum nu s-a mai întâmplat de mulți ani în fotbalul românesc.

Acest lucru îl admite și Cristi Tănase. Fostul jucător al FCSB-ului s-a întors acasă, la FC Argeș, după experiența de la Academica Clinceni, și a vorbit despre lupta la titlu din noul sezon, la finalul căruia speră ca FCSB, fosta sa echipă, să ia campionatul.

Ajuns la 34 de ani, Cristi Tănase a explicat că a sosit vremea ca echipa la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei să ia titlul. Ultimul campionat cucerit de FCSB este în 2015, pe vremea lui Costel Gâlcă.

”Va fi cel mai aprins, captivant, frumos campionat din ultimii 4-5 ani, dacă nu chiar mai mult. Două Craiove, Rapidul, formațiile ce deja au un cuvânt greu de spus în Liga 1, CFR Cluj, FCSB, Sepsi, Botoșani, noi, Farul, eventuale surprize, va fi o emulație fantastică.

Eu sper ca Steaua, tot așa-i spun echipei FCSB, să ia campionatul. Dar nu va fi ușor. CFR Cluj a câștigat patru ani la rând, a acumulat experiență. La vară ar cam trebui ca Steaua să devină campioană, după o pauză de 7 ani, deja a trecut prea mult.

cristi-tanase

La cât investește nea Gigi Becali, la ce jucători sunt, la cât de valoroși sunt acei tineri, e nepermis să treacă atâția ani fără titlu de campioană în vitrină. Cred că în 2022 puștii dânsului vor fi învingători.

CITEȘTE ȘI –>> UN NOU SEZON, ALTE „PERSONAJE”! MIHAI STOICA: „VOI REVENI ÎN PEISAJUL MEDIA”. CE SPUNE DESPRE MITITELU JR.

Grupul ar trebui să fie lângă antrenor, indiferent cum îl cheamă. E la început de drum în meserie, de aceea are nevoie de sprijin. E greu la început la o echipă mare. Dacă jucătorii nu se vor uni lângă antrenor, poate să fie el și Mancini, și Guardiola, nu va avea rezultate”, a declarat internaționalul român, pentru gsp.ro.

Cristi Tănase a vorbit și despre situația lui Florin Tănase, golgheterul ediției trecute, care a declarat că vrea să plece în străinătate.

”Pentru echipă ar fi bine să continue. Îmi pare rău că nu pleacă, a prins un an senzațional. Nu e timpul pierdut, poate pleca la anul, cred că și el și-ar dori să fie campion în România cu echipa al cărei lider este”, a mai completat Tănase.

CITEȘTE ȘI –>> CUM VA PUTEA PLECA FLORIN TĂNASE DE LA FCSB! ANUNŢUL FĂCUT DE MIHAI STOICA

cristi tănasefcsbfc argeșrealitatealiga 1