Cristiano Ronaldo continuă șirul declarațiilor incendiare: ”În viaţa mea, cel mai bun moment este întotdeauna momentul meu. Vorbesc când vreau”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 16:19,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a acordat de curând un interviu incendiar în care a atacat-o pe Manchester United. Starul mondial a continuat șirul declarațiilor și a spus că afirmațiile sale nu vor afecta clubul. De asemenea, fotbalistul a precizat că se simte excelent și este pregătit să joace meciurile din Qatar.

”În viaţa mea, cel mai bun moment este întotdeauna momentul meu. Nu trebuie să mă gândesc la ce cred alţii. Vorbesc când vreau. Jucătorii mă cunosc foarte bine de mulţi ani şi ştiu ce fel de persoană sunt. Este un grup ambiţios care este înfometat şi concentrat. Aşa că sunt sigur că (interviul) nu va zgudui concentrarea vestiarului”, a spus Ronaldo.

Ronaldo a vorbit despre el însuşi la persoana a treia și a a spus că ”tot ce este legat de el va stârni mereu critici şi controverse”.

„Mă simt grozav, sunt recuperat şi mă antrenez bine şi gata să încep Cupa Mondială în cel mai bun mod posibil. Simt că această echipă a Portugaliei are un potenţial uimitor. Cred că putem câştiga cu siguranţă, dar trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Deci, ne concentrăm în Ghana, să câştigăm. Vom vedea în final care este cea mai bună echipă, dar cred că Portugalia este cea mai bună echipă de la această Cupă Mondială. Dar trebuie să o arătăm pe teren”, a declarat Ronaldo, în urma problemelor avute cu stomacul.

manchester unitedcristiano ronaldoqatar