Cristiano Ronaldo este distrus după prestația din Portufalia – Cehia 2-1: „Nu știe când să se oprească”

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 19 iunie 2024, ora 18:35,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost integralist în meciul câștigat de Portugalia cu Cehia, scor 2-1, în prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

„Alergatul nu mai este prietenul lui Cristiano Ronaldo”, spune Richard Keys

Starul ousitan a avut o prestație modestă și nu și-a creat nicio ocazie periculoasă de a marca. Din acest motiv a fost criticat dur de Richard Keys, un cunoscut jurnalist sportiv din Regatul Unit.

„Știm cu toții că el a fost unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale. Doar un singur jucător a fost capabil să îi fie egal sau poate a fost chiar mai bun. Acesta nu mai este Ronaldo. Este cale lungă până la acel Ronaldo.

Au fost momente în care l-am urmărit și m-am gândit că poate va merge la acest turneu final și îmi va dovedi exact contrariul, dar alergatul nu mai este prietenul său.

Alt lucru care mă deranjează este faptul că totul este bine că au fost convocați la turneul final. În minutul în care este scos de pe teren sau nu este titular, este o mare problemă.

Sunt precum niște boxeri împotriva unor jucători. Nu știu niciodată când este momentul potrivit să se oprească și cred că el face parte din această categorie”, a spus Keys, conform Goal.