SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum pierde Gigi Becali 300.000 de euro! Unde se duc banii patronului de la FCSB

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 12:24,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este cunoscut pentru faptul că a făcut profit din fotbal de pe urma jucătorilor pe care i-a vândut de-a lungul anilor, dar şi din participările formaţiei sale în cupele europene.

În acest început de campionat, omul de afaceri a mai dat o lovitură financiară. L-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray contra sumei de 3,5 milioane de euro plus alte bonusuri ulterioare.

Deşi a încasat o sumă destul de frumoasă de pe urma lui Moruţan, patronul FCSB-ului nu va încasa toţi banii. O parte vor merge la cei de la FC Botoşani, întrucât Valeriu Iftime a păstrat procente dintr-o revânzare a lui Olimpiu Moruţan. Aproximativ 300.000 de euro ar trebui să ajungă la clubul din Moldova după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Olimpiu Morutan. Foto: Profimedia

,,Mă tot întreabă lumea despre subiectul ăsta. Eu am răspuns că nu îmi e frică de bani la domnul Becali. Noi nu am luat bani de pe transferul din Turcia, nici măcar nu ştiu care e suma exactă.

Ştiu că sunt nişte discuţii pe care le are preşedintele clubului cu domnul Argăseală, sper să se facă o luminiţă în tunelul ăsta în care să ştim când şi cât vom primi de la Moruţan.

N-am mai vorbit cu el acum, de când e în Turcia. Învaţă turceşte acum şi nu mai ştie româneşte. Nici nu l-am sunat, nici nu mă sună. Întâmplător am avut nişte întâlniri cu el. E un copil foarte, foarte simpatic şi sper să se maturizeze pentru interesul lui şi al fotbalului nostru.”, a declarat şi Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Valeriu Iftime

Citeşte şi GIGI BECALI, CRITICAT DE MIHAI CHIRICĂ, PRIMARUL IAŞIULUI: ,,SE AFLĂ ÎNTR-UN PARADOX VEŞNIC! ARE FAŢETA CÂND SE SPURCĂ LA TELEVIZOR”

 

olimpiu moruțanfc botosanigalatasaraytransferrealitateavaleriu iftimefcsb