Dan Nistor, punct fix la CS U Craiova: ,,El este metronomul echipei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 19:14,
Dan Nistor
Dan Nistor

CS U Craiova nu a mai reuşit să câştige de patru etape în Liga 1. Ultimul rezultat înregistrat de olteni a fost 2-2 cu FC Botoşani, în etapa a 18-a.

Deşi echipa nu a obţinut rezultate favorabile în ultimele jocuri, un lucru e sigur la formaţia olteană. Dan Nistor nu trebuie să lipsească din primul 11 alcătuit de Laurenţiu Reghecampf.

Pavel Badea, preşedinte la CS U Craiova, este de părere că Dan Nistor este ,,metronomul echipei. Când acesta nu arată o formă foarte bună, nici echipa nu are realizări, mai spune oficialul oltenilor.

Citeşte şi GICĂ POPESCU, ALĂTURI DE NICOLAE CIUCĂ: ,,VOI CONTINUA DIN POZIŢIA DE CONSILIER AL PRIM-MINISTRULUI”

,,Dan Nistor este metronomul echipei. El e jucătorul care dă greutate echipei. Când are o formă sportivă mai slabă, atunci echipa suferă. Când Nistor e într-o formă bună și are realizări individuale, echipa joacă foarte bine!

De aceea cred că această dependență de Nistor creează oarecum o stare de dificultate a echipei noastre. Totuși, Universitatea Craiova are jucători de valoare care pot tranșa meciul. La ultimele partide, avem creșterea de formă a lui Koljic, forma bună a lui Ivan.”, a declarat Pavel Badea, pentru Fanatik.

pavel-badea-u-craiova

Citeşte şi REGHECAMPF, ATENȚIONAT DUPĂ PATRU MECIURI LA RÂND FĂRĂ VICTORIE: „NU-L AJUTĂ REZULTATELE!”

dan nistorrealitateacs u craiovapavel badea