SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Petrescu, mulţumit de lotul său înaintea jocului cu Rapid: ,,Sunt foarte fericit! Acum trebuie să aleg cel mai bun 11”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 19:31,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj se pregăteşte de meciul de foc cu Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1. Jocul se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Înaintea acestui joc, Dan Petrescu, antrenorul campioanei a susţinut o conferinţă de presă. Aceste este foarte încântat de faptul că nu mai are niciun accidentat în lot şi poate ataca gruparea giuleşteană cu toate ,,armele”.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, DELIR DUPĂ ANUNŢUL LUI REGHECAMPF. „SUNT PREA FRUMOASĂ ŞI PREA MARE!”

,,Cel mai important lucru este că nu avem niciun accidentat și eu sunt foarte fericit. Trebuie să aleg acum… o să am probleme să aleg. Până acum altele erau problemele. Jucătorii erau accidentați. Mi se pare că sunt mult mai bine fizic toți. Acum trebuie să aleg eu cel mai bun 11 și să începem să câștigăm. Asta trebuie să faci la CFR, să câștigi meciuri.

Nu știu ce s-a întâmplat cu fundașul central, am înțeles că e posibil să vină un fundaș central, dar să vedem cu viza medicală, să vedem ce se întâmplă. În momentul de față, dacă e tot lotul valid, eu sunt mulțumit cu ce am la dispoziție. Până la iarnă.”, a declarat Dan Petrescu, înaintea jocului cu Rapid.

Foto: Profimedia

Citeşte şi DAN PETRESCU, RĂSPUNS CATEGORIC PENTRU FRF: „CÂND AM FOST LIBER, NU M-A CĂUTAT NIMENI”

dan petresculiga 1rapidrealitateacfr