Dan Petrescu, selecționer! A fost propus pe banca unei echipe naționale prezentă la Euro

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 21:02,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu este în acest moment liber de contract, dar poate reveni pe banca tehnică a unei echipe naționale care a fost calificată la Euro.

După ce a declarat că ar dori să antreneze în campionatul rus, acest lucru se poate întâmpla. Naționala Rusiei a terminat ultima în Grupa B, unde a fost alături de Belgia, Danemarca și Finlanda. Cu doar trei puncte acumulate și un parcurs dezamăgitor, selecționerul Stanislav Cherchesov a fost demis, iar numele lui Dan Petrescu a fost vehiculat printre posibilele variante de a prelua banca tehnică a acestora.

Rusia – Damenarca, Euro 2020, sursa foto: Profimedia Images

Alături de antrenorul român, au fost propuse și alte nume de tehnicieni, printre care: Domenico Tedesco, Slaven Bilic, Andre Villas-Boas, Vladimir Petkovic sau Kurban Berdyev, conform Bfm.ru, prin moderatorul TV și comentatorul de fotbal, Dmitry Derunets.

Publicația menționată a mai notat și faptul că problema în privinţa lui Dan Petrescu e că nici măcar naţionala României, ţara care-l venerează, nu l-a dorit ca selecţioner, astfel că nici noi, probabil, nu-l vom avea”.

Sursa foto: Profimedia Images

După despărțirea din februarie de turcii de la Kayserispor, Dan Petrescu se relaxează în această pauză, dar s-ar putea întoarce pe banca tehnică a primei reprezentative a țării unde a antrenat pe Kuban Krasnodar și pe Dinamo Moscova.

CITEȘTE ȘI –>> CRITICI DURE LA ADRESA LUI DAN PETRESCU: ”ȚIPETE ȘI ISTERIE, IAR LA FOTBAL ERA FOARTE SLAB”

stanislav cherchesoveuro 2020nationala rusieidan petrescurealitatea