Dan Șucu, despre noul antrenor al Rapidului: „A fost interesat mai mult de altceva, nu de bani”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 20 mai 2024, ora 08:41,
Dan Șucu
Dan Șucu

Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a anunțat după ultima etapă din play-off-ul Superligii faptul că Neil Lennon va semna astăzi contractul și va fi noul antrenor al Rapidului.

„N-am mai plecat de vreo două luni atât de liniștit de la stadion. Noi știm că mâine ar trebui să semneze contractul (n.r. Neil Lennon) și sper să aveți plăcerea ca marți să avem conferința de presă.

Bogdan Lobonț va rămâne în mod cert în club și îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Nu pot spune că negocierile cu Neil Lennon au fost dure absolut deloc, dânsul n-a negociat niciodată ceva special. Tot ce a negociat a fost ajutorul și investiția pe care o facem în club pentru a-l face mai puternic. N-a fost niciodată neapărat interesat de suma pe care ar încasa-o.

A fost mult mai interesat să vadă că suntem hotărâți să investim în club ca să-i dăm putere pentru anul viitor”, a spus Dan Șucu, la finalul meciului.

Întrebat despre câți jucători vor pleca de la Rapid, Dan Șucu s-a rezumat a spune: „Trebuie să vorbiți cu specialiștii”, aluzie la Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, care va părăsi clubul la finalul sezonului.

dan sucuNeil Lennondanile niculae