SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dario Bonetti are interzis la Dinamo: ,,N-are nicio şansă de reintegrare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 23:44,
DARIO BONETTI
DARIO BONETTI

Dario Bonetti a dat clubul Dinamo în judecată şi a cerut să fie repus în funcţia de antrenor principal, după ce i-a fost reziliat contractul în mod unilateral.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a vorbit despre acest caz şi spune că este foarte greu să se întâmple ceea ce a solicitat tehnicianul italian.

,,Domnul Bonetti s-a adresat judecătorului sindic în urmă cu 10 zile și a solicitat reintegrarea în câmpul muncii. După părerea mea, nu are nicio șansă de reintegrare.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Rămâne să vedem ce zice și judecătorul sindic. Mi se pare că, din punctul de vedere al reglementărilor sportive, este imposibil de reintegrat în muncă. Cred că nu este vorba de așa ceva și dumnealui nu are o dorință prea mare de a antrena Dinamo, cât, mai degrabă, își dorește să mai obțină niște bani.

Nu știu dacă este real sau nu. Ceea ce vreau să subliniez că la data la care domnul Bonetti a părăsit Dinamo, la data de 13 septembrie, a avut banii plătiți integral și, în plus, banii până la jumătatea lunii septembrie, care veneau în octombrie.

Deci, sub promisiunea că va semna documentele de denunțare, i-am făcut o plată anticipată. Dumnealui a încasat banii și a plecat cum a plecat. Am auzit o mulțime de discuții că nu ar fi fost plătit. O minciună. Este cu banii la zi.”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.

Citeşte şi DARIO BONETTI A DAT CLUBUL DINAMO ÎN JUDECATĂ: ,,CONTRACTUL CU MIRCEA REDNIC ESTE MULT MAI ONEROS”

razvan zavaleanujudecatarealitatealiga 1dario bonetti