Dario Bonetti, după ce a aflat că Dinamo îl vrea: „Sunt foarte fericit!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 14:54,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Tehnicianul italian în vârstă de 59 de ani pare a fi principala țintă a dinamoviștilor, după plecarea lui Dușan Uhrin Jr.!

Rămasă fără antrenor cu doar o săptămână înaintea startului noii ediții de Liga 1, Dinamo se află în căutarea unui tehnician care să preia din mers echipa și să se impună rapid în fața jucătorilor. Principalul nume vehiculat este cel al lui Dario Bonetti, astfel că Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că se numără printre susținătorii acestei propuneri.

Întrebat despre posibilitatea de a ajunge în Ștefan cel Mare pentru al treilea mandat, Bonetti a mărturisit că se bucură foarte tare deoarece este dorit de oficialii clubului, însă în momentul de față așteaptă doar să vadă cum vor evolua lucrurile. Italianul s-a mai aflat pe lista lui Dinamo, fiind unul dintre favoriții suporterilor din „Groapă”.

„Sunt foarte fericit pentru că am fost propus de Iuliu Mureșan. Tot ce pot să vă spun, pentru dumneavoastră și pentru suporteri, este că în următoarele zile vom vedea ce se va întampla”, a declarat Dario Bonetti pentru ProSport.

Antrenorul italian a mai fost în două mandate pe banca celor de la Dinamo București. Primul contact cu fotbalul din România l-a avut în anul 2009, Bonetti fiind tehnicianul de pe banca „câinilor” în „Miracolul de la Liberec”. Cea de-a doua aventură a italianului la Dinamo a fost în anul 2012, moment în care tehnicianul în vârstă de 59 de ani l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Dario Bonetti a câștigat Cupa, respectiv Supercupa României în anul 2012 cu Dinamo București.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA DE DUȘAN UHRIN JR.! CE ANTRENOR ESTE FAVORIT SĂ VINĂ LA DINAMO 

dinamorealitateadeclaratiidario bonettiliga 1