Defensiva roș-albastră se reface! Pe cine așteaptă Vintilă la antrenamente

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 24 aprilie 2020, ora 08:00,
bogdan-arges-vintila-fcsb

Aristeidis Soiledis este unul dintre puținii străini ai roș-albaștrilor care a apucat să plece din România după izbucnirea pandemiei de coronavirus. 

Grecul va reveni în România săptămâna viitoare având în vedere că mai mulți dintre coechipierii lui au reluat antrenamentele. Soiledis a avut să dea detalii în Grecia despre experiența sa la FCSB.

„Revin la Bucuresti marți. Vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte 6. FCSB e o echipă mare, avem condiții fantastice în cantonament. Oamenii sunt minunați, gazonul e foarte bun, nu avem așa ceva în Grecia. FCSB e o echipa care se luptă la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League” a spus grecul, citat de gsp.ro.

gol Soiledis

Soiledis s-a obișnuit deja cu „practicile” lui Gigi Becali.

„E un tip excentric, dar nu vine in vestiar sau la terenul de antrenament prea des. L-am văzut de 3 sau 4 ori înaintea meciurilor importante. Dacă ai o problemă personală, poți să ceri sa te vezi cu el. Îi ajută pe bolnavi, bisericile, face donații la Muntele Athos. E un tip religios și sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoți la terenul de antrenament, ne binecuvintează.

O dată pe lună merge la Muntele Athos. Am semnat pe înca un an cu FCSB, mi s-a spus ca oamenii sunt multumiți de mine și că voi ramane. Am semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele 7 luni. Toate echipele vor avea probleme”, a mai adăugat fundașul.

CITEȘTE ȘI –>> Curg ofertele pentru jucătorii FCSB-ului chiar și în plină pandemie! Pe cine ar putea lua bani frumoși Gigi Becali

romaniaSoiledisfcsbreveniregigi becali
hagi fuziune

Omul care a declinat propunerea de a face echipă cu Gică Hagi: „Vreau să merg pe drumul meu”

Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia