Denis Alibec NU IARTĂ ȘI NU UITĂ! ”Era normal să îl schimbe! NU s-a impus”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 06 ianuarie 2019, ora 15:50,
Alibec Dica
Alibec Dica

Denis Alibec a aruncat cu săgeți către fostul său antrenor de la FCSB. Acesta a explicat motivul pentru care Nicolae Dică a fost demis.

Atacantul FCSB-ului nu a avut o formă prea grozavă cu Nicolae Dică antrenor. Acesta a avut mai multe ieșiri nervoase și a intrat în tot felul de conflicte cu tehnicianul formației din capitală. După ce ”Dicanio” a explicat că nu din cauza lui nu mai marca Alibec, a venit rândul jucătorului de la Astra să-i răspundă fostului internațional.

”Era de aşteptat să îl schimbe până la urmă. Eu aşa credeam de la început, dar e treaba lor, nu mă interesează pe mine ce se întâmplă acolo. N-a ştiut să se impună, probabil.” a explicat Alibec la TelekomSport.

Citește și NU e nici Ianis Hagi, nici Răzvan Marin! Bogdan Lobonț a dezvăluit cine este PREFERATUL lui

Foto: Digisport

”Eu am avut mare încredere în Alibec, pentru că îl ştiam foarte bine de când am venit. Primul jucător cu care am avut o discuţie înainte să începem noi pregătirea a fost cu Denis Alibec. Am văzut că s-a comentat foarte mult că antrenorul…Păi Denis Alibec a jucat, nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă.” spunea Dică despre atacant.

Citește și Noi informații ies la iveală despre Florentin Matei! Dică a DEZVĂLUIT TOT ”Am avut o discuţie pe tema asta în vară”