Dezamăgire mare în Bănie: „Parcă suntem blestemați! E clar că trebuie să muncim”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 22:24,
FC U Craiova
FC U Craiova

Căpitanul celor de la FC U Craiova, Dragoș Albu, a vorbit la finalul jocului cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 0-2!

Oltenii continuă parcursul modest din actuala stagiune, iar eșecul de astăzi îi trimite pe elevii lui Eugen Trică pe poziția a 15-a din Liga 1. Acest lucru pare că îi apasă serios pe jucătorii Craiovei, iar liderul din teren al celor de la FC U a ținut să își arate dezamăgirea față de situația din momentul de față.

„Din păcate pierdem puncte pe teren propriu și e dureros. Aici trebuie să câștigăm tot! Din păcate nu ies lucrurile așa cum ne dorim noi. Trebuie să ne concentrăm la următoarele meciuri. Nu am văzut golurile și nu pot să vorbesc… E clar că trebuie să muncim. Nu ai cum să joci acasă și să o faci atât de slab.

Trebuie să muncim mai mult și să ne gândim la următoarele meciuri. Ne dorim cu toții să câștigăm, nimeni nu își dorește să piardă de maniera aceasta. Ne așteaptă meciuri grele și trebuie să câștigăm. Parcă suntem blestemați… Ducem mingea în fața porții și nu reușim să marcăm. Trebuie să nu ne pierdem încrederea în noi”, a spus Dragoș Albu la finalul meciului FC U Craiova – FC Voluntari, scor 0-2.

Citește și TRICĂ TRAGE SEMNALUL DE ALARMĂ LA FC U CRAIOVA: „URMEAZĂ MECIURI PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”

declaratiirealitatealiga 1fc u craiovadragos albu