Dinamo a ratat principala țintă din această vară! Fotbalistul va semna cu o altă echipă

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 21:21,
Dinamo
Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare a pierdut mai mulți jucători de valoare în această vară, iar Dario Bonetti va fi nevoit să se descurce în momentul de față doar cu ce are la dispoziție!

Dinamo a intrat din nou în această vară într-un proces de reconstrucție, asta după ce jucătorii importanți ai echipei au decis să plece din „Groapă” din cauza problemelor financiare. Astfel, fotbaliști precum Vlad Achim, Adam Nemec, Ante Puljic și Diego Fabbrini au părăsit haita, iar numărul plecărilor poate crește dacă situația de la club nu se va rezolva.

Bucureștenii au vrut însă să puncteze și la capitolul veniri, iar prima țintă a lui Iuliu Mureșan de la venirea în Ștefan cel Mare a fost Andreas Calcan, ultima dată legitimat la Poli Iași. Deși noul oficial al „câinilor” îl pusese în capul listei de transferuri, mijlocașul nu va mai ajunge la Dinamo, asta deoarece este așteptat zilele următoare să semneze cu o formație din Ungaria.

350.000 de euro este cota de piață a lui Calcan, potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com. Fotbalistul a mai evoluat de-a lungul carierei sale pentru formații precum U Cluj, Rm. Vâlcea, Willem II, Dordrecht, Almere City, Viitorul, Ujpest şi Poli Iaşi.

Un alt aspect care îi ține pe „alb-roșii” în șah este cel al interdicției de a mai face transferuri din partea FIFA, din cauza datoriilor financiare către fostul fotbalist al echipei, Isma Lopez. Dinamoviștii așteaptă în aceste momente un semnal din partea forului mondial sau din partea celor de la TAS pentru a putea avea dreptul de a legitima jucători.

Citește și VIN BANII LA DINAMO! UNDE VA FI DIRECȚIONATĂ TRANȘA DIN DREPTURILE TV PE CARE „CÂINII” AU PRIMIT-O PE 15 IULIE

calcanliga 1transfer dinamorealitateadinamo