Dinamo București, campioana României la handbal masculin! „Câinii” au câștigat titlul cu două etape înainte de final

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 19:04,
dinamo

Dinamo București a învins astăzi, scor 31-25, formația Minaur Baia Mare și a devenit matematic noua campioană a României la handbal masculin!

Ca urmare a victoriei din meciul de astăzi, formația din Ștefan cel Mare a reușit să își treacă în vitrină al cincilea titlu consecutiv și izbutește astfel să își continue supremația în Liga Națională. „Câinii” au ajuns la al 17-lea trofeu de campioni ai României, cu 11 însă mai puțin față de Steaua, care este echipa cu cele mai multe titluri cucerite în handbalul masculin.

Elevii lui Constantin Ștefan nu au avut emoții și au trecut de Minaur Baia Mare, scor 31-25 (14-7), în etapa a 28-a a Ligii Naţionale. Marcatorii din această confruntare au fost Hebo 2, Botea 2, Bannour 7, Ghionea 2, Asoltanei 5, Gavriloaia 4, Kuduz 4, Humet 3, Mamdouh Shebib 1, Hanțaru 1.

dinamo

Dinamoviştii mai au de disputat două meciuri din actuala stagiune, luni cu Poli Timişoara şi marţi cu Steaua Bucureşti, însă cele două rezultate nu vor afecta cu nimic poziția din clasament a alb-roșilor.

Citește și România a ratat calificarea la Campionatul European de handbal masculin. Înfrângere în Muntenegru

campioanahandballiga nationalarealitateadinamo
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire