„Dinamo era în degringoladă în apărare, dar n-au știut băieții de la Csikszereda să profite!”-Vasile Miriuță îi taxează pe elevii lui Kopic!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 20 mai 2024, ora 22:23,
Miriuta
Miriuta

Dinamo a câștigat cu 2-0 cu Csikszereda în manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga 1. „Câinii” au șanse foarte mari să continue în primul eșalon.

Se pare că Vasile Miriuță nu a fost încântat de ce a văzut la elevii lui Zeljko Kopic. Fostul tehnician al trupei din „Ștefan cel Mare” a criticat ceea ce a văzut pe teren.

„Dinamo era în degringoladă în apărare, dar n-au știut băieții de la Csikszereda să profite!”

„Mai e o partidă de jucat, nu înțeleg această bucurie. Fără să iau meritele lui Dinamo, au jucat azi cu o echipă care în ultimele jocuri din play-off nu prea a bătut pe nimeni. Am văzut niște băieți la Csikszereda având niște situații de a marca și parcă s-au panicat. ‘Hopa, putem avea și noi ocazii?!’.

Dacă aveau mai mult curaj… Dinamo era în degringoladă în apărare, dar n-au știut băieții de la Csikszereda să profite, din păcate. Atât pot! D-aia au și fost în divizia B pe locul 6. Dacă erau mai buni, puteau să promoveze direct.

Înaintea meciului mă gândeam la 2-0, 3-0. Sunt la Dinamo jucători cu mulți ani în Liga 1. La Csikszereda atât se poate, ăsta e nivelul lor”, a spus Vasile Miriuță, pentru Prima Sport.

dinamovasile miriuta