Dinamo intră într-o nouă eră: „Avem și bugete de investiții anul ăsta!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 04 iunie 2024, ora 08:59,
dinamo
dinamo

Dinamo s-a salvat de la retrogradare și va continua în Liga 1 și în sezonul viitor. Andrei Nicolescu a vorbit despre planurile de viitor ale echipei sale.

Administratorul special al „Câinilor” a dezvăluit că bugetul pentru stagiunea viitoare va permite clubului să se dezvolte, mai ales pe parte de academie.

„Avem și bugete de investiții anul ăsta!”

„Cred că cel mai important e să știți că, la nivel de buget de salarii pentru jucători, vom fi la nivelul lunilor de final din acest an. Adică la nivelul bugetului din ultimele trei luni ale acestui an.

Avem și bugete de investiții anul ăsta (n.r. pentru sezonul următor). Pentru academie ne dorim să cooptăm niște foști jucători de la Dinamo, care să vină cu un suflu nou.

Analizăm opțiunea de a face și o echipă la Liga 3 pentru că, pentru noi, pare că această promisiune de a merge împreună cu CS-ul și de a avea echipa a doua în cadrul CS-ului, cel puțin anul ăsta nu se va întâmpla.

Avem destul de mulți tineri cu care trebuie să luăm o decizie corectă. Fie îi ducem undeva unde să le putem urmări traseul și să fim siguri că vor câștiga profesional în acest an, fie să luăm această decizie de a forma echipa a doua și de a-i ține aproape de noi”, a mărturisit Andrei Nicolescu, pentru „Totul pentru Dinamo”.

dinamo